Apputveckling

Vad ska jag med en mobilapplikation till?

I dagens samhälle har vi blivit allt mer mobila. De flesta mobiler som säljs idag är en sk Smartphone. I en undersökning visade det sig att en iPhone-användare spenderar över 1 timme om dagen med att surfa via sin mobiltelefon, 36% av befolkningen över 12 år surfar idag mobilt. 2014 kommer ännu flera människor att surfa mobilt, samtidigt som handeln via mobil ökar och förväntas överstiga 1 trillion dollar. Detta betyder – världen har blivit mobil och det är hög tid att se till att man har en mobilstrategi för sitt företag och börjar se sig om efter en kompetent och kreativ apputvecklare.

Kontakta oss redan idag

Hur skapar man en bra mobilapplikation?

En av de stora nycklarna till att skapa en bra mobilapplikation idag är att förstå och identifiera företagets affärsmål med en lämplig strategi för att uppnå målen. Vi jobbar inte ”bara” med apputveckling, vi hjälper dig dessutom att få din idé att bli verklighet med hjälp av vår erfarenhet och expertis inom området. Vi gör en konkurrensanalys samt en applikationsanalys för att säkerställa att din strategi möter din målgrupp på bästa möjliga sätt.

Vi hjälper dig även att hitta de mest nyttiga funktionera i din applikation samt rensa bort funktioner som är överflödiga för dig och din målgrupp.

Apputveckling som gör din idé till verklighet.

Ett stort antal av våra kunder har en god idé om hur de vill att deras applikation skall fungera och se ut, men vill ändå träffa våra apputvecklare och diskutera applikationen, detta för att få vår syn på hur man får ut mest av applikationen samt vad det finns för potential till vidareutveckling. Tillsammans diskuterar vi kring ideér så att vi inte missar några konkreta fakta, ideér och funktioner till mobilapplikationen. Allt har att göra med att vi måste anpassa oss till era målgrupper samt för att just er applikation skall sticka ut i mängden och framförallt i jämförelse med era konkurrenter.

Vi hjälper er med både design och apputveckling, vilket gör att vi kan erbjuda er ett helhetskoncept för din mobilapplikation.

Vilka mobiltelefoner skall vår applikation fungera till?

Vi anser att, då dessa är det tveksamt största plattformarna, att det till en början räcker med att finnas tillgänglig på IOS och Android – sedan finns ju även Windows som är långt ifrån lika stor som någon av de andra.

Vi erbjuder applikationsutveckling, allt från – idé stadiet, användbarhet, design och apputveckling – till test och den slutliga lanseringen. Vi utvecklar även administrationslösningar, så att ni enkelt, smidigt och snabbt själva kan uppdatera allt ni skulle behöva uppdatera i er mobilapplikation. Vi kan även leverera lösningar som integrerar med er befintliga webbplats – lite beroende på hur denna är utformad.

Kontakta oss redan idag