Sökmotoroptimering

Att öka trafiken via sökmotoroptimering (SEO) är ett hantverk där det ena uppdraget inte är det andra likt. Det är helheten som avgör om din webbplats ska bli bättre än dina konkurrenters sajter. Har ditt företag satsat en del på hemsidan men inte sett att det gett en tillräcklig ökning av försäljningen? I så fall ska du läsa vidare!

Sökmotoroptimering för lönsammare hemsida

Ditt företag förtjänar säkert en uppgradering av hemsidan som gör den bättre rustad att fånga upp folk som är inne i en köpeprocess. Webbyrån ediTED har specialister på sökmotoroptimering och användbarhet.

För oss är effekten du vill uppnå viktig, att du får rätt besökare som gör rätt saker – det blir vårt mål tillsammans. Klicka på knappen nedan och ta reda på hur vi kan hjälpa dig göra er hemsida lönsammare!

Kontakta oss redan idag

SEO och användbarhet – Lönsamhetsoptimering

Vår flerstegsstrategi kan hjälpa er öka lönsamheten på hemsidan. Men hur då?

  1. Vi tar tillsammans med dig reda på vilka dina målgrupper är, deras beteende på internet och hur hemsidan kan optimeras för bästa möjliga konverteringsgrad.
  2. Din hemsida förses med tydliga val och “köpknappar” så att besökaren leds rätt direkt.
  3. Installation av Google Analytics för att mäta utfall av åtgärderna på hemsidan.
  4. Vi gör en undersökning av sökstatistiken på internet för att se vilka sökord dina målgrupper använder. Vi tar även reda på hur dina konkurrenter arbetar med internetmarknadsföring.
  5. Vi utför sökmotoroptimering av hemsidan som vi sedan följer upp var tredje månad. För bästa möjliga resultat följer vi upp online-köp, nya kontakter via formulär, sökordsdistribution och besökarbeteende. Utifrån detta föreslår vi sedan ändringar för att optimera utfallet.

Om du inte redan ser över din sökmotoroptimering, låt vår SEO-specialist göra det idag!

Kontakta oss redan idag

Men vad får jag ut av sökmotoroptimeringen?

Ni får en uppgradering av er hemsida som gör den mycket bättre rustad för att fånga upp folk som är inne i en köpeprocess. Människor sitter i detta nu och söker efter just sådant som ditt företag erbjuder! Kostnaden är blygsam i jämförelse med traditionell marknadsföring. Resultatet av sökmotoroptimering blir att du hamnar mitt framför näsan på era målgrupper. Om du är ärlig mot dig själv, ditt företag och era kunder, så inser du nog att en uppryckning kan bli riktigt värdefull.

Läs mer om värdet av SEO

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog
1000länkar.com - gratis länkkatalog