Webbutveckling med WordPress

Webbutveckling med WordPress

När vi bygger webbplater (oftast iaf) utvecklar vi dem i publiceringsverktyget (CMS) WordPrss, som är byggt i  sk. Open Source – Öppen källkod.

Trots att WordPress väldigt flexibelt och mycket funktionsrikt är det ett mycket enkelt verktyg att arbeta med och framförallt i. Det är svårt att uppskatta hur många webbplatser som bygger på WordPress idagsläget, men det är många – och det blir fler och fler varje dag. WordPress utvecklas av en stor mängd utvecklare som bidrar i utveckling – vilket ger en framtidssäker plattform att skapa sin webbplats i.

WordPress kodningen är bra strukturerad och är skapad för att vara sökmotorvänlig – allt för att förbättra din placering på sökmotorerna – enklare och snabbare.

Snabbt och enkelt uppdaterar du din webbplats med nyheter, tjänster, referenser, erbjudanden eller likande, och det är egentligen inte svårare än att använda Word, det är inte inte svårare än så att hantera en webbplats skapad i WordPress!

Att skapa en webbplats med bra desing från grunden borgar för en stabil webbplats – som äer personlifierad för föraget. När vi arbetare för vi en dialog med dig som kund för att vi skall komma fram till hur DU vill att DIN webbplats skall se ut och fungera. Inget projekt är det andra likt – allt för att företagets profil skall sticka ut.

Vi kan WordPress både som webbdesigner, webbutvecklare och webmaster!

Detta betyder att ediTED kan anlitas för olika typer av konsultuppdrag, stora och små, grafiska och tekniska då vi kan allt från skapande av teman till utveckling av pluginer. Vi kan dessutom relativt snabbt sätta oss in i hur din befintliga webbplast är uppbyggd för att ta över utvecklingen av den.

Vi sitter på erfarenhet, kompetens och en drivkraft för att lyckas med ditt webbprojekt – Din webbplats är i trygga händer hos oss!

Kontakta oss redan idag

Du kan även läsa mer om sökmotoroptiomering (SEO) för att se vad vi kan göra för dig och din webbplats!