Webbutveckling

Vi kan tillgodo se ditt företags behov av webbutveckling oavsett var i världen ni befinner er – Internet är en global arbetsplats.

ediTED har en genuin kreativ designkompetens, men även en mycket kreativ utvecklingskompetens och alltid en vilja att driva projekt under nära samarbeten med kunderna samt alltid leverera på ett sätt som överträffar kundernas förväntningar (och ibland även oss själva). Då vi behärskar både design och utvecklingsbiten kan vi leverera en helhet till dig som kund, vilket ofta är en stor fördel.

Vi arbetar långsiktigt med våra projekt, och försöker alltid att skapa mervärden i form av olika typer av paketlösningar och uppföljningspaket dvs. paket för support, övervakning, förvaltning och vidareutveckling – därför är webbyrån ediTED Mediaproduction en helhetsleverantör.

Kontakta oss redan idag

Webbutveckling enligt era mål och förväntningar

När vi diskuterar webbutveckling måste man hitta rätt balans och få en genomtänkt strategi som passar ihop med övrig grafisk design, och som kan implementeras på ett bra sätt i en befintlig marknadsföringsplan och strategi. Vi börjar varje projekt med att skapa en förståelse för kunden, allt för att vi ska känna att vi kan leverera på ett passande och bra sätt – med siktet inställt på ett lyckat projekt ur flera synvinklar (främst kundens, men även ur vår).

Vi tillhandahåller:

  • Webbdesign som är interaktiv och anpassad för sökmotorer.
  • Professionell organisk sökmotoroptimering (SEO).
  • Flertalet CMS-plattformar (WordPress, Joomla, Drupal).
  • Alltid kundanpassat.
  • Vi arbetar med html, css, css3, html5, javascript, php, jQuery, Android och iOS utveckling också.
  • Responsiv webbdesign – mobilanpassad webbplats.
  • Kunnig support och uppstartshjälp.

Vi på webbyrån kan vara involverade i hela processen från er idé till den färdiga produkten, för att få klart fokus på hela användarupplevelsen och förståelsen för era nya och gamla kunder.

Väldigt ofta finns det idag lösningar som med enklare medel kan anpassas för att passa för ändamålet. Dock inte alltid. ediTED kan utveckla helt unika anpassade lösningar som är webbaserade.

Webbapplikationer och webbutveckling anpassade efter era behov, inte tvärt om!

Kontakta oss redan idag

För Reklambyråer:
ediTED är den perfekt partnern för dig driver en reklambyrå som kanske inte har kompetensen för webbutveckling! Vi arbetar gärna nära er i processen med att utveckla både ny webbplats/webbtjänst eller när det gäller att vidareutveckla befintliga plattformar. En kreativ och kompetent webbyrå till er tjänst!